Iteam
GitHub

HTC släpper nya telefoner

Det är få företag som vi hyser sådan hatkärlek till som Tawanesiska HTC. Historiskt har de släppt de absolut snyggaste windowsmobilerna men samtidigt dragits med högst tvivelaktig kvalitet på bygge och batteri. Nu är det dags för nya lurar, vi hoppas att de lärt av misstagen!

HTC S730

Det här är 3G-uppföljaren till S710; en superslim candybartelefon med utfällbart QWERTY-tangentbord, HSDPA och WiFi. Telefonen vi väntat på!

 

HTC Touch Dual

Uppföljare till HTCs Iphone- liknande telefon (HTC Touch), nu med utfällbar knappsats. Även denna lur är utrustad med 3G och HSDPA, dock ej WiFi. HTC har för sin Touchserie utvecklat ett gränssnitt som de kallar för TouchFLO™, kolla in det här .

 

 
HTC P6500

Ny telefon i segmentet PDA-telefon. Det handlar såklart om en stor telefon med stor (3.5”) tryckkänslig skärm, HSDPSA och WiFi. Vill folk verkligen ha dessa bjässar fortfarande?


 

HTC Shift

Att kalla detta för en telefon är en ganska stor under/Drift, det rör sig istället om en ultraportabel Windows Vista PC utrustad med 3G, HSDPA och WiFi. Skall bli intressant att se den i verkligheten!


 

Jag lovar att rapportera mer så fort vi fått sätta tänderna i dessa telefoner!

Magnus Tjerneld
2007-10-04